Vraag en aanbod


Op deze pagina kunnen leden postzegels en postzegel-gerelateerde zaken te koop aanbieden en/of vragen. Mocht u interesse hebben in het aangeboden materiaal of over materiaal beschikken dat wordt gevraagd dan verzoeken wij u rechtstreeks kontakt op te nemen met de aanbieder of vrager.

Hans Steenland biedt te koop aan: zegels van Spanje en koloniŽn tegen een redelijke prijs. Ruime sortering tot 1992 in postfris, ongebruikt en gestempeld. Stuur mij uw mancolijst/wensenlijst. U kunt ook contact opnemen met het nummer 06-54396642.

<<+>>

Frits van Beekum zoekt literatuur inzake Portugal en koloniŽn (filatelistisch en algemeen). Tevens zoekt hij de Yvertnummers 47 (papier ordinaire), 67b en 69b, beide in papier ordinaire en in tanding 12 1/2. Wie kan hem helpen.

<<+>>

Hans Vinkenborg zoekt fiscaalzegels van de oud Spaanse koloniŽn Cuba, Puerto Rico en Antillas zowel op stuk, op brief, op documenten, vergunningen, etc. maar ook los: papel sellado of timbrado, vellen, combinaties, blokken etc. Ook is hij geÔnteresseerd in postaal gebruikte fiscaalzegels, fiscaal gebruikte postale zegels en gemengd gebruik (postaal + fiscaal op stuk). Duurdere stukken of gehele verzamelingen zijn ook welkom. Voorts is hij op zoek naar postzegels van Puerto Rico waar de plaatsnaam goed leesbaar is in de stempel of zegels waarop een bijzonder stempel voorkomt. Het gaat hier bij voorkeur om losse zegels. Wie heeft wat beschikbaar/te koop? Tenslotte is hij ook op zoek naar Spaanse vignetten die in 1898 zijn uitgegeven voor fondswerving voor de oorlog tegen de USA, zowel los als op stuk.

<<+>>

Koos Fase zoekt filatelistische lectuur over de Portugese TAP, alsmede Portugese luchtpostbrieven. Wie heeft iets voor hem.

<<+>>